Workshops & trainingen

De trainingen van Hilbrand hebben een sterk systemisch karakter gecombineerd met Jungiaanse Psychologie en emotioneel lichaamswerk. Hierdoor heeft een ondergrond van fenomenologie gecombineerd met ‘deep (t)issue’ aanpak. Hilbrand verstaat de kunst om vanuit ogenschijnlijke eenvoudige onderwerpen de kern eruit te trekken en met zijn rijke bron aan diverse kennisbronnen en methoden datgene toe te passen wat voor dat moment adequaat en passend lijkt.

Parcival's Men (VOL!)

30 & 31 maart, 20 & 21 april 2024

Deze weekenden staan open voor elke 27+ jongeman die man wil worden, en voor mannen die het aandurven om zichzelf te laten zien in de gemeenschap van andere mannen en zichzelf daaraan durven scherpen.

TCSW tweedaagse

31 mei & 1 juni

Systemisch werk voor Turkse Nederlanders.

Systemisch Goudwerk

13 juni

Reis mee in de wereld van Transcultureel Systemisch Werk en verkrijg inzicht in de effecten van migratie en verplaatsing en hoe je daar op een systemische wijze in kan begeleiden. In samenwerking met Feride Gürsoy voor uitgeverij het Noorderlicht.

Hilbrand en Nicole

Leve de liefde

14 juni

In samenwerking met Nicole Smet, een workshop rondom het thema liefde, relaties en seksualiteit, aan de hand van vragen van deelnemers.